Service en storingsdiensten

Services en storingsdiensten

Compleet ingerichte servicewagens

Onze buitendienstmonteurs beschikken over een compleet ingerichte servicewagen met een groot assortiment aan heftruckonderdelen. Wanneer bepaalde onderdelen uit voorraad raken, vullen we die tijdig aan vanuit het centrale magazijn in Renswoude.

Uitleesapparatuur maakt het mogelijk om storingen snel te traceren en te verhelpen. Ook kunnen hiermee instellingen worden gewijzigd. Mocht een storing niet eenvoudig verholpen kunnen worden, dan is het goed om te weten dat we je een vervangende machine beschikbaar kunnen stellen.

 

24 uur service voor storingen op locatie

Helaas komen er tijdens het gebruik van bijvoorbeeld uw heftruck weleens problemen voor. Om problemen snel op te lossen kunt u daarom de 24-uurs service van Equipment 4 U inschakelen. Onze vakbekwame servicemonteurs staan altijd voor u klaar om de meest voorkomende problemen voor u op locatie te verhelpen. Wij zorgen, door snel te schakelen, dat uw probleem binnen 24 uur worden opgelost!

Equipment 4 U heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van heftrucks en ander intern transportmaterieel. Om problemen aan uw transportmaterieel voor te zijn, kunt u bij ons kiezen uit een onderhoudspakket op maat. De periodieke inspecties voeren wij uit op locatie bij onze klanten of op onze serviceafdeling waar wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben liggen. 

 

Periodiek heftruck onderhoud en reparatie

Voor het onderhoud en de reparatie van de heftruck laten we een periodieke inspectie uitvoeren door onze deskundige monteurs. De monteur moet een objectief oordeel kunnen geven over de bruikbaarheid, veiligheid en staat van het interne transportmiddel. Over het algemeen kan er minstens eenmaal per jaar een keuring worden uitgevoerd. Het onderhoud moet worden bijgehouden in een onderhoudsboek dat bij het arbeidsmiddel hoort.

Heb je een storing? Niets is zo vervelend als dat je niet verder kunt met je werkzaamheden. Dit begrijpen we! Bij Equipment 4 U hebben we onze eigen storingsdienst met volledig uitgeruste servicebussen waarmee we onze klanten ontzorgen. Onze monteurs beschikken over allerlei speciale gereedschappen en zijn voorzien van de benodigde software om de machines uit te lezen.

Dit in combinatie met onze keuze om regionaal te werken, maakt dat we snel en vakkundig kunnen schakelen. Door preventief onderhoud verklein je de kans op stilstand. Mocht er toch een onverwachte storing plaatsvinden, dan is het in jouw belang om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Ben je nog geen klant bij Equipment 4 U, maar heb je toch last van (een) onverwachte storing(en)? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf hoe snel we je storing(en) hebben opgelost!