Heftruckonderhoud & Amtek veiligheidskeuring

Onderhoud en garantie

Onderhoud & AMTeK veiligheidskeuring

Het onderhoud en de reparatie van heftrucks zijn belangrijk om je interne transport goed te laten functioneren. Equipment 4 U heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van heftrucks en ander intern transportmaterieel. Om problemen met het transportmaterieel voor te zijn, kun je bij ons kiezen uit een onderhoudspakket op maat. De periodieke inspecties voeren we uit op locatie bij onze klanten of op onze serviceafdeling waar we een ruime voorraad aan onderdelen hebben liggen.

24-uur Service voor storingen op locatie

Helaas kunnen er tijdens het gebruik van je transportmiddelen wel eens problemen voorkomen. Om problemen snel op te lossen, kun je daarom de 24-uurs service van Equipment 4 U inschakelen. Onze vakbekwame servicemonteurs staan voor je klaar om de meest voorkomende problemen op locatie voor je te verhelpen. We zorgen, door snel te schakelen, dat je probleem binnen 24 uur wordt opgelost!

Periodiek heftruck onderhoud en reparatie

Voor het onderhoud en de reparatie van de heftruck laten we een periodieke inspectie uitvoeren door onze deskundige monteurs. De monteur moet een objectief oordeel kunnen geven over de bruikbaarheid, veiligheid en staat van het interne transportmiddel. Over het algemeen kan er minstens eenmaal per jaar een keuring worden uitgevoerd. Het onderhoud moet worden bijgehouden in een onderhoudsboek dat bij het arbeidsmiddel hoort.

WA-verzekering

Als dealer van EP Warehouse Equipment voorzien we onze klanten ook van advies met betrekking tot onderhoud en reparatie. Wist je bijvoorbeeld dat de werkgever wettelijk verplicht is om voor de mobiele arbeidsmiddelen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? In de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) is het begrip motorrijtuig zo breed geformuleerd dat daar ook mobiele arbeidsmiddelen als heftrucks, elektrotrucks en reachtrucks onder vallen. Deze verzekeringsplicht geldt ook voor transportmaterieel dat op het eigen terrein werkt.