Download brochure

EP XP15+ Autonome Robot palletwagen

 • Installatie binnen 1 werkdag !
 • Uit voorraad leverbaar
 • Kan tot 99 taken uitvoeren
 • Nieuwe route makkelijk te installeren
Specificaties
Aandrijving Elektrisch
Accu Li-ion batterij 24V/60 Ah
Merk EP Equipment
Hefcapaciteit 1500 kg
Handig om bij te bestellen
 • Laagste prijs in de markt
 • Vandaag besteld morgen geleverd
 • Grote voorraad en ruime keuze
 • Minimaal 12 maanden garantie
Bekijk ook eens
Productbeschrijving
EP XP15+ robot
De XP15 is de zelfontwikkelde slimme intralogistieke oplossing van EP en kan worden bediend als een autonome mobiele robot en een elektrische palletwagen. De machine is eenvoudig te installeren voor een verscheidenheid aan toepassingen en flexibel om van taak te wisselen via bluetooth. De XP15 heeft een plug-in batterijontwerp en is standaard uitgerust met een 24V/60Ah Li-ion batterij, wat zorgt voor maximale uptime en hoge beschikbaarheid. De XP15 kent 2D visuele navigatietechnologie en samen met willekeurige labels weet de truck te allen tijde zijn positie om zijn weg te vervolgen. Bovendien gebruikt de XP15 ter voorkoming van botsingen bumperstrips en Lidar-detectoren om de veiligheid te garanderen. Hoeveel pallets kan een medewerker per uur verrijden en wat kost het om iedere pallet te verplaatsen? Zelfs bij een vrij lichte inzet verdient u de robot machine terug en laat u uw medewerkers ander werk doen en werken ze samen met deze co-bot met veel plezier. Ook met de huidige krapte op de arbeidsmarkt helpt deze robot u, en de bestaande medewerkers kunnen werkzaamheden uitvoeren met meer toegevoegde waarde. Toepassing De XP15 kan op meerdere manieren worden ingeregeld. Loep met handmatig laden en lossen (A-B-C-…-A) De XP15-B transporteert continu pallets langs de lus en werknemers mogen goederen onderweg handmatig laden of lossen. Pauzeer op voorgeprogrammeerde werkstations. Loep met automatisch lossen (A-B-A) De XP15-B+ start met handmatig laden en lost pallets automatisch in de opslagruimte of productie. Het vereist minimale betrokkenheid van de werknemer en levert een hoge procesefficiëntie waar transporttaken permanent moeten worden herhaald. Kenmerken EP’s eigen ontwikkelde visuele navigatietechnologie voorziet de XP15 van zeer stabiele en aanpasbare navigatie. Absolute positionering, met willekeurige labels en visuele navigatie, het voertuig weet te allen tijde zijn positie om zijn weg te vervolgen. U kunt de XP15 bedienen als een autonome mobiele robot en een elektrische palletwagen. Schakel tussen handmatige en automatische bediening met één druk op de knop. De XP15 is eenvoudig in te stellen voor diverse toepassingen zonder IT-kennis of gespecialiseerde hard- en software. Flexibel om van toepassing te veranderen: de XP15 biedt route-instellingen en monitoring van transporttaken via bluetooth en u kunt snel nieuwe routes en stations toevoegen op uw telefoon. De XP15 heeft een plug-in batterij ontwerp en maakt gebruik van EP’s standaard batterijbox met 24V/60Ah Li-ion batterij. Dit maximaliseert de uptime en zorgt voor een hoge beschikbaarheid en flexibiliteit. De XP-15 is uitgerust met Bumperstrips en Lidar-detectoren die voorkomen dat de palletwagen ergens tegenaan rijdt.
EP XP15+ robot
 • Installatie binnen 1 werkdag !
 • Uit voorraad leverbaar
 • Kan tot 99 taken uitvoeren
 • Productvideo

  VOOR BETROUWBAAR EN BETAALBAAR INTERN TRANSPORTMATERIEEL

  Deskundig advies

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor nieuwe en/of gebruikte interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Waarom kiest u voor ons? Bij Equipment 4 U vindt u de laagste prijs in de markt. Vandaag besteld is bovendien morgen geleverd. Ook hebben wij een grote voorraad en bieden we minimaal 12 maanden garantie op uw aankoop.

  Heeft u een vraag over onze producten, over de product specificaties of over iets anders? We helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en geven u deskundig advies over welk transportmiddel het beste past bij uw wensen en eisen. Neem contact met ons op.