Heftruckonderhoud & AMTeK Veiligheidskeuring

Heftruckonderhoud en reparatie is belangrijk om uw intern transport goed te laten functioneren. Equipment 4 U B.V.. heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en reparatie van heftrucks en ander intern transportmaterieel. Om problemen aan uw transportmaterieel voor te zijn, kunt u bij ons kiezen uit een onderhoudspakket op maat. De periodieke inspecties voeren wij uit op locatie bij ons klanten of in onze serviceafdeling waar wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben liggen.  

Sticker met logo klein.jpg

Periodiek heftruckonderhoud en reparatie

Voor het heftruckonderhoud en de reparatie voeren wij een periodieke inspectie uit door onze deskundige monteurs. De monteur moet een objectief waardeoordeel kunnen geven over de bruikbaarheid, veiligheid en staat van het intern transportmiddel. Dit doen wij volgens de AMTeK richtlijnen onder toezien van ABOMA. Voor de keuringstermijn kan doorgaans als ondergrens eenmaal per jaar worden aangehouden. Het onderhoud moet in (een bij het arbeidsmiddel behorend) onderhoudsboek worden bijgehouden.

 

24-uur Service voor onderhoud en reparatie op locatie

Helaas komen er tijdens het gebruik van bijvoorbeeld uw heftruck weleens problemen voor. Om problemen snel op te lossen kunt u daarom de 24-uur Service van Equipment 4 U B.V. inschakelen. Onze vakbekwame servicemonteurs zijn altijd onderweg om de meest voorkomende problemen voor u op locatie te verhelpen. 
Wij zorgen, door snel te schakelen, ervoor dat uw probleem binnen 24 uur is opgelost !

 

WA-verzekering

Als dealer van EP Warehouse Equipment, voorzien wij onze klanten ook van advies met betrekking tot onderhoud en reparatie. Wist u bijvoorbeeld dat de werkgever wettelijk verplicht is om voor de mobiele arbeidsmiddelen, een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? In de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) is het begrip motorrijtuig zodanig breed geformuleerd, dat daar ook mobiele arbeidsmiddelen als heftrucks, elektrotrucks en reachtrucks onder vallen. Deze verzekeringsplicht geldt ook voor transportmaterieel die op het eigen terrein werken.

"Heeft u vragen over onderhoud en reparatie aan uw intern transportmaterieel laat het ons weten, wij helpen u graag!"