24-uur Service voor storingen op locatie

Helaas komen er tijdens het gebruik van bijvoorbeeld uw heftruck weleens problemen voor. Om problemen snel op te lossen kunt u daarom de 24-uur Service van Equipment 4 U B.V. inschakelen. Onze vakbekwame servicemonteurs zijn altijd onderweg om de meest voorkomende problemen voor u op locatie te verhelpen. Wij zorgen, door snel te schakelen, ervoor dat uw probleem binnen 24 uur wordt opgelost !

Equipment 4 U B.V.. heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en reparatie van heftrucks en ander intern transportmaterieel. Om problemen aan uw transportmaterieel voor te zijn, kunt u bij ons kiezen uit een onderhoudspakket op maat. De periodieke inspecties voeren wij uit op locatie bij ons klanten of in onze serviceafdeling waar wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben liggen.  

Periodiek heftruck onderhoud en reparatie

Voor het heftruck onderhoud en de reparatie voeren wij een periodieke inspectie uit door onze deskundige monteurs. De monteur moet een objectief waardeoordeel kunnen geven over de bruikbaarheid, veiligheid en staat van het intern transportmiddel. Voor de keuringstermijn kan doorgaans als ondergrens eenmaal per jaar worden aangehouden. Het onderhoud moet in (een bij het arbeidsmiddel behorend) onderhoudsboek worden bijgehouden.

"Storingen snel en adequaat oplossen op locatie is ons dagelijks werk"