Kennisbank

Lees hier meer informatie en tips over pallettrucks, stapelaars, heftrucks en reachtrucks.

Wanneer is een handmatige stapelaar geschikt?

Net als elektrische stapelaars helpen handmatige stapelaars bij het heffen en vervoeren van pallets en goederen. Maar wanneer kiest u voor een elektrische stapelaar en wanneer voor een handmatige? En wat is het verschil tussen de twee type stapelaar?

Lees verder

 

Handpalletwagen: wat zijn de voor- en nadelen?

Bent u dagelijks in de weer met het verplaatsen van goederen binnen uw magazijn of werkplaats? Dan is een pallettruck een onmisbaar vervoermiddel. Met een pallettruck of palletwagen lift u eenvoudig pallets en goederen van de grond. Ook kunt u met de palletwagen alle goederen of pallets naar de gewenste locatie brengen. Maar wat zijn de voor- en nadelen van een handpalletwagen in vergelijking met een elektrische palletwagen?

Lees verder

 

Elektrische pallettruck voor efficiënt vervoer

Met een elektrische pallettruck wordt het vervoeren van goederen een stuk eenvoudiger. Daarom zijn elektrische pallettrucks ideaal als u vaak zware lasten moet vervoeren. Een handige vervoermiddel die de fysieke belasting van uw medewerkers vermindert en de efficiëntie van intern transport verhoogt.

Lees verder

 

De voordelen van reachtrucks

Heeft u een hoog magazijn met smalle gangpaden? Dan zijn reachtrucks een handige oplossing voor het heffen van uw goederen. Maar wat zijn de verschillen tussen reachtrucks en heftrucks en welke voordelen hebben reachtrucks? U leest het hier.

Lees verder