Elektrische veegmachines

GARANTIE: 12 MAANDEN VOLLEDIG
AFLEVERBEURT & KEURING
FRANCO LEVERING

€ 6.750,- excl. BTW

 

Op zoek naar een veegmachine om uw bedrijfsruimte schoon te maken? Elektrische veegmachines zijn bij uitstek geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlakken zoals een magazijn of hal. Dankzij een ruime voorraad kunnen wij bij Equipment 4 U snel en voor een scherpe prijs elektrische veegmachines leveren.
 

Verschillen tussen veegmachines

Er bestaan verschillende soorten veegmachines. Welke veegmachine het beste bij uw wensen past, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het toepassingsgebied voor uw veegmachine, de capaciteit die nodig is en het type veegmachine.
 

Toepassingsgebied

Capaciteit

Welke capaciteit de veegmachine nodig heeft, hangt af van het werkoppervlak, de werkbreedte en de grootte van de opvangbak. De volgende vragen kunnen u helpen bij het kiezen van een geschikte veegwagen:

Werkoppervlak.
Hoeveel vierkante meter wilt u kunnen reinigen in hetzelfde tijdsbestek? Hoe groter het werkoppervlak van een veegmachine, hoe groter het gebied dat kan worden gereinigd in hetzelfde tijdsbestek.

Werkbreedte.
Hoeveel vuil moet er in één strook verwijderd kunnen worden? Modellen met twee schotelbezemens aan de voorzijde hebben een grotere werkbreedte dan modellen met bijvoorbeeld maar één walsborstel.

Opvangbak.
Hoeveel volume vuil moet uw veegmachine met opvangbak per keer kunnen opvegen en wilt u een veegmachine met één of twee opvangbakken?
 

Type veegmachine

Ieder type veegmachine heeft andere specifieke kwaliteiten. Er zijn drie type veegmachines te onderscheiden:

Handveegmachines.
Deze veegmachines zijn compact en daarmee makkelijk op te bergen. Ze zijn ideaal om kleine tot middelgrote oppervlakken schoon te maken.

Meeloopveegmachines.
Een meeloopveegmachine is geschikt voor middelgrote tot grote oppervlakken en vaak zowel binnen als buiten te gebruiken. Hoewel meeloopveegmachines vaak een hoog eigen gewicht hebben, zijn de machines eenvoudig te verplaatsen doordat de veegmachine op accu is.

Zitveegmachines.
Zitveegmachines zijn geschikt voor grote oppervlakken en hebben de grootste veegbreedte van de drie typen machines. Dankzij de opzit kan uw werknemer comfortabel en voor langere tijd de schoonmaakmachine gebruiken zonder snel vermoeid te raken.

Naast het grootste werkoppervlak en de grootste veegbreedte, heeft de zitveegmachine nog een aantal andere voordelen ten opzichte van handveegmachines en meeloopveegmachines. Met een zitveegmachine kunt u namelijk met het voetpedaal de contactdruk regelen van de borstels en de walsen. Hierdoor kunt u efficiënt hardnekkig vuil verwijderen in hoeken. Een elektrische zitveegmachine kan zelfs oppervlakken met oneffenheden in de bodem schoonmaken. Doordat bij een zitveegmachine de rijbeweging door een elektrische motor wordt verzorgd, is het daarnaast mogelijk om op hellingen tot 20% schoon te maken.
 

Deskundig advies

Weet u niet wat voor veegmachine voor uw werkomgeving geschikt is? Bij Equipment 4 U helpen we u graag bij het maken van een keuze. Laat dus uw wensen aan ons weten en wij kijken samen met u naar een geschikte oplossing. Waarom kiest u voor ons? Wij hebben de laagste prijs in de markt, vandaag besteld is morgen geleverd, wij hebben een grote voorraad en we bieden minimaal 12 maanden garantie op uw aankoop.