Kwalitatieve palletwagen van Equipment 4 U

GARANTIE: 12 MAANDEN VOLLEDIG
AFLEVERBEURT & KEURING
FRANCO LEVERING

  • Li-Ion batterij / snelle oplaadtijd

  • Compact

€ 995,- excl. BTW
  • Li-Ion batterij / snelle oplaadtijd

  • interne oplader

  • Rijdt sneller dan EPL154

€ 2.695,- excl. BTW


Een palletwagen, ook wel pallettruck, pompwagen of palletkar genoemd, is een transportmiddel voor het verplaatsen van goederen op pallets. Palletwagens kunnen pallets ongeveer 15 - 20 cm omhoog brengen en worden meestal gebruikt in magazijnen en bij het in- en uitladen van vrachtwagens. Het is tevens een ergonomisch hulpmiddel, doordat zware goederen, veilig en comfortabel getild en verplaatst kunnen worden. Uw medewerker kan hierbij op de juiste hoogte werken.

Handmatig of elektrische palletwagen kopen?

Bij Equipment 4 U vind u verschillende elektrische palletwagens in het assortiment. Naast elektrische palletwagens bestaan er ook handmatige palletwagens. Welk type u het beste kunt kopen, hangt af van uw wensen en uw werkomgeving. Twijfelt u over welke palletwagen u het beste kunt kiezen? Wij adviseren u graag.

Waar moet je op letten bij het kopen van een palletwagen?

Bent u van plan een palletwagen te kopen? Dan kan het handig zijn om alvast uw eisen in kaart te brengen. De volgende vragen kunnen u helpen bij het kiezen van een geschikte palletwagen.

1. Het benodigde hef- en draagvermogen. Hoe zwaar worden de goederen op pallets?

2. De afmeting van een palletwagen. Wat is de minimale en maximale gangbreedte?

3. De minimale en maximale hefhoogte. Hoe hoog moeten uw pallets geheven kunnen worden?

4. Het soort wielen dat past bij de werkzaamheden. Wat is de ondergrond waarop de palletwagen moet kunnen rijden?

5. De lengte van de vorken en het materiaal dat u kiest. Wat zijn de afmetingen van de pallets die u wilt verplaatsen en hoe lang moeten de vorken van de palletwagen dan zijn?

De voor- en nadelen van een pallettruck

Voordelen:
- De verplaatsing van goederen gaat efficiënter.
- Er word minder energie gebruikt dan andere intern transport voertuigen.
- Het kan tot 2000 kg verplaatsen
- Het is volledig elektrisch en dus erg milieuvriendelijk

Nadelen:
- Het kan niet gebruikt worden bij het verplaatsen van goederen op hoge stellingen.

Moet u goederen verplaatsen vanuit hoge stellingen? Dan kunt u beter kiezen voor een elektrische stapelaar.

Snel van A naar B

Van de interne transportmiddelen die Equipment 4 U biedt is de elektrische pallettruck het beste in het gelijkvloers transporteren op korte afstanden. Ook kunnen ze goed ingezet worden in smalle gangpaden, krappe laadperrons of op steile hellingen. Hierdoor wordt het ontvangen en verplaatsen van goederen makkelijker.

Ook zijn de elektrische stapelaars van Equipment 4 U zijn voorzien van krachtige motoren en goede remsystemen. Waardoor de goederen snel en efficiënt van A naar B getransporteerd kunnen worden.

Welke veiligheidschecks moeten regelmatig uitgevoerd worden voor een elektrische pallettruck?

Bij een Elektrische pallettruck moet voor gebruik een visuele controle uitgevoerd worden. Naast een controle op schade aan de buitenkant moet u dagelijks de volgende onderdelen visueel controleren:

- De hef- en bewegings mechanisme;
- De remmen;
- De elektrische onderdelen;
- De wielen.

Deskundig advies

Weet u niet welke palletwagen voor uw werkomgeving geschikt is? Bij Equipment 4 U helpen we u graag bij het maken van een keuze. Laat dus uw wensen aan ons weten en wij kijken samen met u welke palletwagen het beste past bij uw wensen.

Waarom kiest u voor ons? Wij hebben de laagste prijs in de markt, vandaag besteld is morgen geleverd, wij hebben een grote voorraad en we bieden minimaal 12 maanden garantie op uw aankoop.